Vacancy

Financieel Controller m/v

32 – 40 uur – Nieuw Vennep – HBO

 

Over Seal & Go en Paolo Salotto

Vanaf één werkplek werk je voor twee verschillende familiebedrijven: Seal & Go en Paolo Salotto. Beide bedrijven hebben dezelfde eigenaren.

Seal & Go is gespecialiseerd in het beveiligen van bagage op luchthavens, met als thuisbasis Schiphol. Klanten kunnen op diverse internationale luchthavens hun bagage laten sealen ter bescherming tegen diefstal, smokkel, beschadigingen en zoekraken van de bagage. Het bedrijf opent ieder jaar een aantal nieuwe vestigingen.

Paolo Salotto heeft twee winkels op Schiphol Plaza en één winkel op de luchthaven van Muscat in Oman. Deze winkels bieden de klant een uitgebreid assortiment in koffers, tassen en reisaccessoires.

 

De functie

Seal & Go zoekt ter vervanging van een medewerker die afscheid neemt versterking van het financiële team. Zoek je internationale focus, maar sta je met de voeten stevig in de Nederlandse klei? Dan ben jij misschien wel de Financieel Controller die wij zoeken!

 

In welke taken kan je je tanden zetten?

De boekhouding bestaat uit veel diverse onderdelen die hun oorsprong vinden in zowel Nederland als verschillende andere landen. Jij zet straks je tanden in  het voeren van de administratie over het ene onderdeel en het controleren van een ander onderdeel. Je verzorgt weekrapportages, maandoverzichten en jaarcijfers in samenwerking en overleg met je directe collega.

Daarnaast zet je met plezier de benodigde tactische managementinformatie op een rij bij (inter)nationale vraagstukken die spelen. Om jezelf echt lekker bezig te houden, verzorg je ook de technische en functionele ondersteuning bij het voorraad- en kassasysteem en administratieve ondersteuning bij internationale zendingen.

 

Op welke manier kan jij bijdragen aan ons succes?

Je weet van aanpakken, schakelt snel en houdt van korte lijntjes en wisselende deadlines. Ad hoc werkzaamheden ingepland krijgen om ze vervolgens tijdig en goed uit te voeren is je tweede natuur. Je bouwt mee aan de internationale groei van ons bedrijf, door tegelijk de financiële cijfers van nu op orde te hebben en de haalbaarheid van projecten in de toekomst in kaart te brengen. Je zit straks helemaal op je plek in ons jonge team.

 

Hoe word je zelf een succes?

Je voelt je medeverantwoordelijk voor het succes en de groei van onze bedrijven. Je bent een sparringpartner voor je directe collega en een dankbaar aanspreekpunt voor de directie, het tenderteam en onze internationale contacten als het gaat om up-to-date inzicht in relevante cijfers. Wij kijken ernaar uit om jouw kennis en ervaring aan te spreken.

 

Wat breng je mee aan bagage?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt een opleiding in een economische richting afgerond en beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring. Diepgaande kennis van en ervaring met Excel en het beheersen van de Engelse taal zijn absolute vereisten. Je bent bekend met boekhoudsoftware en Office. Ervaring met voorraad- en kassasystemen, salarisadministratie en kennis van talen naast Nederlands en Engels, zijn zeker een pré.

 

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar hr@sealandgo.com, t.a.v. Sharada van Egmond. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sharada op 0252 629 160.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkoopmedewerker Schiphol Plaza m/v

(21 – 28 uur)

 

Heb jij een positieve instelling en lijkt het je leuk om in het bruisende hart van Schiphol te werken?

Voor onze Lederwaren en Outdoor winkel zijn we per direct op zoek naar een Flexibele Verkoopmedewerker voor 21-28 uur per week.

Onze winkels zijn gevestigd in het winkelgebied op Schiphol Plaza. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend van 7.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds. We werken in twee diensten: de ochtenddienst van 7.00 uur tot 14.30 uur en de middagdienst van 14.30 uur tot 22.00 uur.

Onze Outdoor winkel bestaat uit een team van 5 medewerkers. De Outdoor winkel is de plek voor alles op het gebied van reisproducten. Van zonnebrillen en rugtassen tot slippers en reiskussens. In onze Lederwarenwinkel werken op dit moment 8 medewerkers. In deze winkel bieden we een ruim assortiment aan reiskoffers en accessoires. Al onze verkopers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en worden regelmatig geschoold door onze leveranciers.

Jouw profiel

 • Je wilt altijd je (omzet)targets behalen;
 • Je zet graag twee stappen extra voor je klanten en je collega’s;
 • Je hebt een zeer flexibel karakter;
 • Je bent bereid om wisseldiensten en weekenden te werken;
 • Je kunt om 7:00 uur een dienst starten, ook in het weekend;
 • Je spreekt meerdere talen (minimumeis Nederlands en Engels, bij voorkeur meer);
 • Je bent in staat zelfstandig, maar ook in teamverband te werken.

 

Wij bieden

 • Een gezellig team;
 • Bruisende werkomgeving;
 • Salaris in overeenstemming met de functie;
 • Personeelskorting;
 • Toeslag voor het werken op zondag.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@paolo-salotto.com. Voor vragen kan je ons bereiken op 0252-629160.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.